Jumaat, 20 April 2012

exam fever

assalamualaikum.
walaupun exam aku tetap rajinkan diri untuk update blog yang da lama tak update ni. hahaha
now exam week untuk semua budak2 matrikulasi.
first and foremost. good luck to all budak2 matrikulasi ynag nak ambil exam taun ni.
aku seperti biasa mood exam xde la sangat, tapi mood nak balik tu da berkobar- kobar.
dua minggu before nak exam lagi aku da kemas barng nak balik umah.
ish3. apa la nak jadi.
skunk da tinggal nak kemas buku je lagi.
lepas abis exam math isnin  ni simpan la sume buku math 2 ye.
jangan nak tinggal apa2 lagi da kat sini.
walaupun seronok nak balik sebenarnya sedih jugk nak tinggal kan kawan2.
banyak memori aq kat sni.
biar terpahit jua termanis semuanya bagiku terindah.
ku ingati buat selama-lamanya...lalalala.
hahaha.(nyayi la plak)
kmkn la segalanya.
sbb kmkn la knal dia, n sbb kmkn gak la aku terpaksa lupakan dia.
apa2 pun sume 2 akan jadi kenangan selepas seminggu je lagi.
good bye kmkn.
gonna miss u soon.

 

i love kmkn <3

1 ulasan:

Mizz Feza berkata...

poyo gila.p plkn weh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...